زمانی که شما وارد حرفه ای می شوید، باید در کنار فعالیت های روزانه خود برای پیشرفت یه برنامه ریزی برای حداقل 10 سال آینده خود داشته باشید. یعنی باید برای خود تعیین کنید که قصد دارید در ده سال آینده، در چه موقعیتی از شغل خود باشید و سپس تمام فعالیت ها و تلاش های خود را برای دستیابی به آن موقعیت، تنظیم نمایید. اما برای رسیدن به این هدف، باید به چند نکته توجه داشت:
1- اگر شما به حرفه خود علاقه نداشته باشید، به هیچ عنوان نمی توانید یک برنامه ریزی عالی برای آینده داشته باشید و حتی اگر کسی در این برنامه ریزی به شما کمک کند، باز هم چون انگیزه مناسب در این شغل برای شما وجود ندارد، لذا دستیابی به اهداف، میسر نخواهد شد.
2- به این مسئله توجه داشته باشید که سرنوشت انسان را، تصمیمات او تعیین می کند. شما هر زمان که تصمیم جدید در زندگی یا امور کاری خود بگیرید، به نحوی مسیر پیش رو را تغییر داده اید. لذا شما باید قدرت تصمیم گری را در خود تقویت نمایید. هر فردی می تواند خالق شرایط ایده آل خود باشد زیرا انسان موجودی است که قدرت اختیار و انتخاب دارد و این بدان معنا است که می تواند تصمیم گیری نماید. در نتیجه ما در هر شرایطی که قرار می گیریم، خودمان تصمیم به بودن در آن شرایط گرفته ایم.
3- از تصمیم گیری تا عمل نمودن، یک دنیا فاصله وجود دارد. گاها دیده می شود که برخی افراد می گویند، به حرفه فروش بیمه علاقمند هستند ولی علی رغم این که از حرفه فعلی خود راضی نبوده و میل آن ها به سمت حرفه بیمه گری است، ولی باز هم اقدامی نکرده و در همان شغل قبلی می مانند لذا بین کسانی که تنها تصمیم می گیرند با کسانی که مقید بوده و به تصمیمات خود عمل می کنند، تفاوت بسیاری وجود دارد و برنده کسی است که در راه عمل به تصمیماتش برای رسیدن به موفقیت، قدم بردارد.
4- نکته بسیار مهم در مورد تصمیم گیری این است که قدرت تصمیم گیری، به همان اندازه که می تواند مسرت بخش بوده و انسان را به آرمان هایش نزدیک کند، به همان اندازه هم می تواند مخرب باشد و این که کدام مورد اتفاق بیافتد، بستگی به این دارد که تصمیم درست اتخاذ شود یا نادرست. در این جا است که مشورت کردن ضروری می گردد. در زمینه بیمه، با نمایندگان موفق بیمه مشورت کنید تا بتوانید بر طبق همان تصمیمات درستی که این افراد موفق در پیش گرفته اند، حرکت کرده و شما نیز به موفقیت برسید.
5- زمانی که تصمیم جدید در مسیر کاری خود می گیرید، باید افکار و راهکارهای خود را تغییر داده و متناسب با این تصمیم، تنظیم نمایید تا تصمیم شما عملی گردد.
منبع : گروه آموزشی بیمه مارکتینگ